پردیس فاطمه الزهرا(س) یزد(خواهران )

در راستای دستورالعمل بهداشتی و ایمنی پایگاه تغذیه سالم در دانشگاه فرهنگیان:

برگزاری جلسه هماهنگی با مسئولین دو بوفه ی پردیس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان پردیس حضرت فاطمه الزهرا (س) یزد، جلسه هماهنگی با مسئولین دو بوفه ی پردیس در راستای دستورالعمل بهداشتی و ایمنی پایگاه تغذیه سالم در دانشگاه با حضور "فرشته کتبی" سرپرست پردیس، "محمدحسین زارعی" معاون توسعه منابع و امور دانشجویی، "فاطمه سلطانی" معاون آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، کارشناس حراست و کارشناس مسئول و کارشناس امور دانشجویی این پردیس برگزار شد.

سرپرست پردیس ضمن تأکید بر ساماندهی و نظارت بر دو بوفه دانشگاه در راستای تأمین تغذیه سالم گفت: انواع مواد خوراکی بسته بندی شده که در پایگاه های تغذیه سالم دانشگاه (بوفه) عرضه می شود باید دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت، نشان استاندارد، نام و نشانی کارخانه، تاریخ تولید و انقضا، مشخصات ترکیبات تشکیل دهنده ،پوشش سالم و تمیز باشد.

وی ضمن تأکید بر بازدیدهای مستمر از بوفه دانشگاه توسط اداره کل بهداشت، سلامت و تغذیه گفت: با توجه به دستورالعمل، فهرست موادغذایی که عرضه آن در پایگاه تغذیه سالم غیرمجاز است نباید در دو بوفه پردیس عرضه گردد و ممنوع می باشد.

در ادامه این جلسه در خصوص مشکلات ، محدودیت‌ها و راهکارهای ساماندهی بوفه دانشگاه های فرهنگیان و همچنین سه بعد از شرایط بهداشتی و ایمنی پایگاه تغذیه سالم که شامل مواد خوراکی، فضای فیزیکی و فرد متصدی بوفه بحث و تبادل نظر گردید.